09:43:09    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 20 september 2013 09:36 uur, laatst gewijzigd op 20 september 2013 09:37 uur

Shakespeare met Boxtels tintje

Shakespeare met Boxtels tintje

Op de foto: Beeld van Shakespeare’s Komedie van Misverstanden, waaraan onder meer wordt meegewerkt door Margriet Cornax uit Boxtel (rechts). Naast haar staat Roos op den Kamp.

’Een Komedie van Misverstanden’. Dat is de titel van de uitvoering die toneelvereniging Ons Eygen Landt in Best deze en volgende maand op de planken brengt. Ook vanuit Boxtel wordt bijgedragen aan deze ambitieuze toneelproductie, onder meer door actrice Margriet Cornax en technicus Vincent Baaijens.

William Shakespeare schreef Een Komedie van Misverstanden die wordt opgevoerd in ’t Tejaterke aan de Max de Bossusstraat 3 in Best. Onder regie van Harold Schraven, die vorig jaar ook de leiding had tijdens de productie van de voorstelling ’Oorlogstuig’, wordt een verhaal gebracht dat bestaat uit een reeks vergissingen en onduidelijkheden.

De toneelspelers van Ons Eygen Landt kregen vorig jaar grote regionale bekendheid vanwege de aangrijpende productie van ’Oorlogstuig’, dat was gebaseerd op het boek ’Tante Roosje’ van Paul Glaser in museum Bevrijdende Vleugels. De toenmalige burgemeester van Boxtel, Frank van Beers, maakte deel uit van het comité van aanbeveling. Net als vorig jaar verlenen ook nu enkele Boxtelse ingezetenen hun medewerking aan de productie zoals actrice Cornax.

Een Komedie van Misverstanden wordt opgevoerd op 28 september en 1, 2, 4, 5, 6, 9, 11 en 12 oktober. Meer informatie en kaartverkoop: www.komedievanmisverstanden.nl. Reserveren kan ook dagelijks na 18.30 uur via 06-29 08 26 96.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank EmielTechniek Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Filipe Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij buisman optiek Remax-optimus Toverboom Café zaal Kloosterzicht