09:59:29    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 16 december 2012 18:42 uur, laatst gewijzigd op 16 december 2012 20:26 uur

Sfeervolle kerstmarkt in Boxtel

Sfeervolle kerstmarkt in Boxtel

Op de foto: Blikvanger op de Boxtelse kerstmarkt: een rodelbaan. (Foto: Gerard Schalkx).

Diverse kramen en spelletjes voor kinderen waren zondagmiddag te vinden in het centrum van Boxtel tijdens de jaarlijkse kerstmarkt. Diverse muziekgezelschappen speelden sfeervolle kerstliedjes en natuurlijk ontbraken ook de glühwein, erwtensoep en warme chocolademelk niet.

Op de Markt was een grote tent geplaatst met een luchtkussen en divere spellen voor kinderen. Ook was er een deejay die feestelijke muziek draaide waarop de jonge bezoekers lekker konden dansen. Zelfs de kerstman waagde een dansje en bewoog enthousiast mee op het bekende kerstnummer Last Christmas.

In het centrum waren kramen opgesteld waar allerlei artikelen werden verkocht, waaronder kerststukjes en winterse versnaperingen. Een aantal verkopers zamelde op deze manier geld in voor een goed doel. Zo verkochten kinderen cupcakes voor stichting KiKa en was er een inzamelingsactie voor de stichting Suwan Chaiya. De kerstmarkt werd afgesloten met een lampionnenoptocht en een ganzenparade.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 20 december.

 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Olieenzo Filipe Doornmalen electro EmielTechniek Beleef Boxtel Huidtherapie Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Geld en Makelaardij