05:48:19    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 12 augustus 2014 15:32 uur, laatst gewijzigd op 12 augustus 2014 16:28 uur

Schuurbrand aan Schijndelsedijk

Schuurbrand aan Schijndelsedijk

Op de foto: Beeld van de brand in een schuur aan de Schijndelsedijk in Boxtel. (Foto: Annelieke van der Linden).

Aan de Schijndelsedijk in Boxtel woedde dinsdagmiddag een brand in een schuur. De totale Boxtelse brandweer rukte met groot materieel uit en kreeg de brand snel onder controle. Onduidelijk is wat de brand heeft veroorzaakt.

De brandweer werd om 15.10 uur gealarmeerd voor een industriebrand. De rookpluim was vanaf het viaduct Peters Hoek al duidelijk te zien. Omwonenden en voorbijgangers verzamelden zich bij de boerderij om de brand van dichtbij te bekijken. Omstreeks 16.00 werd het sein brandmeester gegeven.

De Schijndelsedijk werd niet afgezet door de politie, omdat het vuur op het terrein bestreden kon worden. De brand woedde in een loods waar machines stonden opgeslagen, zoals een tractor. Deze schuur, die als verloren kan worden beschouwd, staat op het terrein van een kalvermesterij, maar er waren dinsdag geen dieren op het bedrijf aanwezig.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar omwonenden spraken over blikseminslag.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geld en Makelaardij Podium Boxtel Elan Bikes support Olieenzo Doornmalen electro Alfa EmielTechniek Toverboom TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Filipe