06:54:04    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 17 april 2014 12:35 uur, laatst gewijzigd op 17 april 2014 12:40 uur

Schuur op terrein DKA brandt uit

Schuur op terrein DKA brandt uit

De Boxtelse brandweer rukte donderdag om 11.30 uur naar het terrein van De Kleine Aarde, het voormalige duurzaamheidscentrum waar Triple-E onlangs aan de slag is gegaan. Daar stond een gedeelte van de werkschuur naast het bezoekerscentrum in brand. Volgens omwonenden is de brand aangestoken.

Onder de houten overkapping, die één geheel vormt van de werkschuur, lagen onder meer hooi en oud papier opgeslagen. De brandweerlieden konden de vlammen snel doven en zorgden ervoor dat het vlammem niet oversloegen op de werkschuur. Het opgeslagen hooi werd uit elkaar werd geharkt, zodat er geen smeulende resten meer lagen. De schuur werd vervolgens met lint afgezet, omdat er mogelijk sprake was van vrijkomende giftige stoffen. De officier van dienst kwam ter plaatse om metingen te verrichten.

Volgens omstanders is de brand aangestoken. Een van de omwonenden zag personen wegrennen kort nadat de brand was ontstaan. De politie, die later ter plaatse kwam, onderzoekt de zaak.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Remax-optimus Elan Bikes support TopSlank Filipe Huidtherapie Olieenzo Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Toverboom Beleef Boxtel buisman optiek Alfa Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg