05:53:22    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 22 november 2014 16:22 uur, laatst gewijzigd op 22 november 2014 16:35 uur

Schooltuin krijgt opknapbeurt

Schooltuin krijgt opknapbeurt

Op de foto: Met snoeihout vanuit de patio door het schoolgebouw van De Hobbendonken lopen; Voor deze ouders, die zaterdag een handje meehielpen met het opknappen van de tuin, was het zaterdag geen enkel probleem. (Foto: Albert Stolwijk).

Docenten en ouders van basisschool De Hobbendonken hebben zaterdag met veel enthousiasme de tuin bij de onderwijsinstelling in Boxtel-Oost opgeknapt. Dat gebeurde in een ontspannen sfeer, waarbij de harde werkers genoten van appelflappen en een 'versterkende' lunch.

De veelbesproken basisschool in Boxtel-Oost blijft de komende jaren op dezelfde locatie gevestigd in Boxtel-Oost en gaat niet verhuizen. Daarmee heeft de schoolleiding duidelijkheid over de nabije toekomst en kan er weer geïnvesteerd worden in het schoolgebouw. Het verrichten van achterstallig onderhoud is hard nodig, een feit dat ook onderkend wordt door de gemeente Boxtel die de noodzakelijke werkzaamheden - waar zij voor verantwoordelijk is - financieel ondersteund.

De docenten en de ouders van de leerlingen gaven zaterdag alvast het goede voorbeeld door de tuin winterklaar te maken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Doornmalen electro Huidtherapie Geld en Makelaardij Olieenzo Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel EmielTechniek Alfa Remax-optimus buisman optiek Filipe Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies