02:47:17    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 28 juni 2013 14:18 uur, laatst gewijzigd op 28 juni 2013 14:27 uur

Scholen zwaaien groep 8 uit

Scholen zwaaien groep 8 uit

Basisscholen in Boxtel namen vrijdag afscheid van de leerlingen uit groep 8. Na de zomervakantie gaan zij naar de middelbare school. Op de basisscholen werden de kinderen op gepaste wijze uitgezwaaid.

'Wij verhuizen wél' stond vrijdag op diverse pamfletten bij de Molenwijkschool te lezen. Grote verhuisdozen waren er te vinden en op het schoolplein heerste verwarring onder kinderen en ouders. Het bleek echter niet te gaan om een verhuizing van de hele school, alleen de leerlingen uit groep 8 vertrekken. In grote dozen werden zij het schoolplein opgesjouwd en toegezongen door de kinderen.

Groep 8 van de Sint-Petrusschool gleed vrijdag letterlijk de school uit. Via een glijbaan verlieten de leerlingen hun basisschool waarbij ze werden applaus kregen van kinderen, ouders en leerkrachten.

Foto's

Scholen zwaaien groep 8 uit Scholen zwaaien groep 8 uit

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Filipe buisman optiek Toverboom EmielTechniek Geerts advies TopSlank Huidtherapie Beleef Boxtel Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Podium Boxtel