07:56:58    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 22 maart 2013 14:42 uur, laatst gewijzigd op 22 maart 2013 14:47 uur

Scholen strijden om zwemtitel

Scholen strijden om zwemtitel

Zwemclub Zegenwerp uit Sint-Michielsgestel organiseert zondag 24 maart in samenwerking met de gemeente Boxtel en de KNZB voor de zevende keer de Boxtelse schoolzwemkampioenschappen. Sportwethouder Willie van de Langenberg opent het kampioenschap om 15.15 uur.

Iedere basisschool kan met zoveel mogelijk zwemmers en zwemsters deelnemen aan de wedstrijden. Iedere deelnemer moet wel in bezit zijn van minimaal een A-diploma. Alle leerlingen zwemmen een vrije slag en doen mee aan een speelestafette. Kinderen tot en met groep 6 doen mee aan de 25 meter vrije slag en 25 meter schoolslag. De groepen 7 en 8 zwemmen 50 meter schoolslag en 50 meter vrije slag.

Iedere deelnemer krijgt bij de prijsuitreiking, die om 17.30 uur plaatsvindt, een medaille. De winnende school ontvangt een wisseltrofee en de twee beste schoolteams worden afgevaardigd naar de provinciale kampioenschappen. De school die het mooiste spandoek toont, krijgt een extra prijs. (Archieffoto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Doornmalen electro Geerts advies EmielTechniek Huidtherapie Beleef Boxtel Toverboom TopSlank Elan Bikes support Olieenzo Geld en Makelaardij Alfa buisman optiek Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen