06:06:26    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 25 januari 2013 14:54 uur, laatst gewijzigd op 27 januari 2013 10:34 uur

Schoenenreus Boxtel nog op slot

Schoenenreus Boxtel nog op slot

Op de foto: Het filiaal van Schoenenreus in Boxtel was ook vrijdagochtend nog gesloten.

Het filiaal van Schoenenreus aan de Stationsstraat in Boxtel is ook vrijdag gesloten. Donderdag ging de deur van de meeste filialen van de winkelketen dicht omdat de rechter het faillissement uitsprak.

Vrijdag werd duidelijk dat Schoenenreus in afgeslankte vorm een doorstart hoopt te maken. De winkelketen wil minder filialen gaan runnen en zet bovendien in op een webshop. Alle medewerkers van de Boxtelse vestiging hebben hun ontslag gekregen, meldt een van hen anoniem. ,,Op eentje collega na, die moest in haar eentje de winkel gaan runnen, maar dat gaat dus niet. Die ene collega heeft nu ook haar ontslag."

Veel filialen hebben vrijdag de deuren weer geopend, maar niet de winkel in Boxtel. ,,Ik heb gehoord dat de winkel zaterdag 26 januari weer opengaat, maar weet dat niet zeker. Het is een boeltje!", aldus de medewerker.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus buisman optiek Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Filipe Geld en Makelaardij Doornmalen electro TopSlank EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Toverboom