07:10:13    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 19 maart 2014 09:47 uur, laatst gewijzigd op 19 maart 2014 10:13 uur

'Schaliegas: pijnlijke misser...'

\'Schaliegas: pijnlijke misser...\'

Op de foto: Mariksa Luijks bracht samen in De Beemden, de basisschool van dochter Lieke. (Foto: Henk van Weert).

Een rondje langs de stembureaus in Boxtel-Oost leverde woensdagochtend kort na de opening enkele aardige reacties op. In basisschool De Beemden, waar na een uur zo’n vijftig stemmen waren uitgebracht, zei Mariska Luijks dat zij met name de gang van zaken rondom het al dan niet naar schaliegas boren een misser vond in de afgelopen raadsperiode. ,,Heel pijnlijk hoe dat is verlopen. Ik hoop in de komende jaren op meer besluitvaardigheid."

Nadat zij haar stembiljet had ingevuld en in de stembus had geworpen, gaf Lieke van der Weide aan dat zij twijfelt over de bestuurscapaciteiten van sommige politici in Boxtel. ,,Het was best moeilijk mijn keuze te bepalen en ik heb lang niet alle debatten en campagnes intensief gevolgd. Het lijkt me dat de standpunten van de partijen allemaal erg dicht bij elkaar liggen. Ik stem altijd voor een lokale partij en koos degene waarvan ik denk dat die goede bestuurlijke capaciteiten heeft. Eerlijk gezegd twijfel ik daaraan wel eens bij bepaalde raadsleden", aldus Van der Weide. Ze vindt de tijd rijp voor veranderingen in Boxtel. ,,Het huidige college heeft nogal wat steken laten vallen..."

 

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Beleef Boxtel Toverboom Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Geld en Makelaardij TopSlank Olieenzo EmielTechniek buisman optiek Filipe Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Huidtherapie