16:44:42    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 29 augustus 2011 15:32 uur

Schaliegas centraal in Haaren

De gemeenteraad van Haaren organiseert op zaterdagavond 3 september een manifestatie over de boringen naar schaliegas. De bijeenkomst begint om 20.00 uur op het Mgr. Bekkersplein en duurt tot ongeveer 21.45 uur.

De gemeenteraad wil met deze bijeenkomst informatie verzamelen over de mening van de inwoners over de proefboring en een signaal afgeven naar Den Haag. Op 14 september vindt daar immers de hoorzitting plaats. En de stem van de inwoners telt mee, zo meldt de gemeenteraad. Inwoners kunnen tijdens de manifestatie hun mening kenbaar maken aan de hand van gepresenteerde stellingen.

Op 25 augustus stond schaliegas op de agenda van de Haarense raad, een dag later bezocht een politieke delegatie de grasvelden waar de boringen plaats zouden kunnen vinden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht TopSlank Podium Boxtel EmielTechniek Geerts advies buisman optiek Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Huidtherapie Olieenzo Filipe Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro