10:24:51    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 januari 2013 18:00 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2013 18:02 uur

'Samenwerken belangrijk in 2013'

In de raadzaal van de gemeente Boxtel werd vrijdagmiddag de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Diverse genodigden waren aanwezig om elkaar de beste wensen over te brengen. Burgemeester Hans van Brummen hield een toespraak waarin hij terugblikte op een veelbewogen 2012 en een vooruitblik gaf op alle plannen voor het nieuwe jaar.

,,Eén ding blijft hetzelfde: alle 30.000 inwoners van onze gemeente maakten 2012 tot wat het was en ook 2013 maken we samen”, meldde Van Brummen in zijn toespraak. ,,Al was er wel één iemand die dat op 1 januari al deed: darter Michael van Gerwen.” De burgemeester refereerde hiermee in de finale die Van Gerwen op Nieuwjaarsdag speelde tegen Phil Taylor.

Van Brummen stelde dat het belangrijk is samen te werken en gezamenlijk initiatieven te nemen. ,,Er zijn plannen voor samenwerking met andere gemeenten maar ook de burgers kunnen samen veel bereiken.” In 2013 staan veel projecten op de planning: uitvoering van de centrumplannen, de digitalisering en herinrichting van de Baandervrouwenlaan. Ook wordt er gezocht naar een nieuwe burgemeester, er zijn 37 sollicitanten. ,,En dat is niet verwonderlijk want Boxtel is een heel mooie gemeente”, aldus Van Brummen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Meubelmakerijdenberg TopSlank Podium Boxtel Olieenzo Toverboom Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro EmielTechniek Remax-optimus Geld en Makelaardij Elan Bikes support Beleef Boxtel Geerts advies