15:20:33    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 juli 2012 21:52 uur, laatst gewijzigd op 24 juli 2012 21:54 uur

Safarlou nieuw raadslid Balans

Safarlou nieuw raadslid Balans

Op de foto: Serjik Safarlou volgt Petra Spanjers op als gemeenteraadslid van Balans. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Boxtelaar Serjik Safarlou (49) volgt Petra Spanjers op als gemeenteraadslid van de fractie Balans. Safarlou was net als wethouder Wim van der Zanden en fractievoorzitter Willy van Zuijlen eertijds lid van het CDA, maar keerde die partij uit onvrede de rug toe.

Safarlou is politiek actief voor zijn partij als lid van de raadscommissie Maatschappelijke Zaken. Hij stond in 2010 als nummer zeven op de kandidatenlijst waarmee Balans de gemeenteraadsverkiezingen won. De in Armenië geboren politicus is werkzaam in West-Brabant als ondernemer in de zorgsector. Hij wordt in de gemeenteraadsvergadering van 28 augustus beëdigd als raadslid, zo meldt fractievoorzitter Van Zuijlen.

Spanjers maakte begin juli bekend dat zij haar raadszetel opgeeft omdat ze start met een opleiding én omdat in november een hoofdrol speelt in de musical 'Het geheim van kasteel Stapelen' dat in het Oirschotse theater De Enck wordt opgevoerd door ook in Boxtel gevestigde musicalschool F-Act van Vincent en Mathasja Renes.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Beleef Boxtel EmielTechniek Filipe Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Geerts advies Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Alfa Huidtherapie Podium Boxtel Olieenzo TopSlank Doornmalen electro Elan Bikes support