20:37:24    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 20 maart 2013 13:45 uur, laatst gewijzigd op 20 maart 2013 13:46 uur

SPPiLL en Voedselbank Kroonappels

SPPiLL en Voedselbank Kroonappels

Op de foto: SPPiLL maakt zich sterk voor de leefbaarheid in Liempde. Eind 2012 werd met succes de actie Liemt in Uitvoering gehouden waarbij burgers hun zegje konden doen bij een vuurrode schaftkeet. (Foto: Gerard Schalkx).

In de eerste stemronde voor de actie Kroonappels van het Oranje Fonds zijn in Boxtel twee winnaars uit de bus gekomen: SPPiLL Liempde en Voedselbank Boxtel.

In de categorie ’Buurt’ werden de meeste stemmen toegekend aan de activiteiten van SPPiLL, dat staat voor Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde. In de categorie ’Helpende hand’ won de Voedselbank Boxtel.

Volgens het Oranje Fonds volgen nu twee nieuwe stemrondes waarbij de winnende organisaties en deskundigen hun stem uitbrengen. ,,Uiteindelijk zijn er drie winnaars die op 18 april bekend worden gemaakt”, vertelt directeur Ronald van der Giessen van het Oranje Fonds. ,,De winnaars ontvangen uit handen van de nieuwe koning en koningin een Appeltje van Oranje en een geldbedrag van 50.000 euro.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Filipe buisman optiek Doornmalen electro TopSlank Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo EmielTechniek