15:50:09    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 30 november 2011 13:32 uur

SP boycot presentatie Centrumplan

De presentatie van een nieuw centrumplan heeft deze week voor politieke ophef gezorgd. Aanleiding is het besluit van het gemeentebestuur om de leden van de gemeenteraad en de adviescommissies woensdagavond achter gesloten deuren over het centrumplan te informeren.

,,Kan het college het niet hebben dat kritiek vanuit de raad gelijktijdig met het presenteren van de plannen in de media verschijnt?”, vraagt SP-fractievoorzitter Eric van den Broek zich af. Zijn partij besloot woensdag de besloten bijeenkomst te boycotten. De partij is donderdag wel present bij de publieksavond in de raadzaal.

Brabants Centrum doet donderdag 1 december uitgebreid verslag van het nieuwe Centrumplan. De hoofdlijnen worden heden, woensdag 30 november vanaf 19.30 uur op onze website gepresenteerd.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen buisman optiek Toverboom Café zaal Kloosterzicht TopSlank Geerts advies Geld en Makelaardij Podium Boxtel Filipe Remax-optimus Olieenzo Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen