19:14:59    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 01 januari 2013 10:40 uur, laatst gewijzigd op 01 januari 2013 11:18 uur

Rustige oud en nieuw in Boxtel

Rustige oud en nieuw in Boxtel

Op de foto: De Boxtelse brandweer bluste aan de Robert Schumanlaan brandende vuurwerkrestanten. (Foto: Sander van Gils).

Het nieuwe jaar is voor de Boxtelse en Liempdse brandweerlieden rustig begonnen. Op een paar kleine meldingen na hoefden zij tijdens de jaarwisseling niet in actie te komen.

Rond 20.00 uur kwam op Oudjaarsdag een melding binnen van brandend afval bij appartementencomplex Boogschutter (Hoogheem). De Boxtelse brandweer nam polshoogte met een kleinere ploeg, maar hoefde niet in actie te komen.

De brandweerlieden werden daarna om 01.30 uur gealarmeerd over een buitenbrand bij de kruising Robert Schumanlaan met de Hobbendonkseweg. Zij troffen een afvalshoop aan die in brand stond. Vermoedelijk hadden feestvierders vuurwerkrestanten bij elkaar geveegd en aangestoken. Dit brandje was snel gedoofd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Toverboom Geld en Makelaardij Elan Bikes support Alfa Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Olieenzo Geerts advies Podium Boxtel buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Doornmalen electro Filipe