03:36:28    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 11 januari 2015 10:21 uur, laatst gewijzigd op 11 januari 2015 10:24 uur

Rolstoeltennis in De Braken

Rolstoeltennis in De Braken

Op de foto: Jaarlijks is er een rolstoeltennistoernooi in De Braken. Beeld van de editie in 2014. lstoeltennistoernooi in 2014. (Foto: Albert Stolwijk).

Stichting Rolstoeltennis Thadia uit Sint-Michielsgestel organiseert zondag 11 januari het Nieuwjaars Rolstoeltennis Toernooi in sportcomplex De Braken in Boxtel. Een groot aantal rolstoeltennissers uit Nederland en België heeft zich al aangemeld. Het toernooi duurt van 10.00 tot 16.30 uur en geldt tevens als open dag voor nieuwkomers.

Tijdens het eendaagse gezelligheidstoernooi op de drie binnenbanen bij De Braken wordt alleen getennist door spelers vanuit een rolstoel. Bovendien wordt ook een training verzorgd voor een tiental jeugdige tennissers. Bezoekers die graag willen ervaren wat rolstoeltennis inhoudt, zijn welkom om plaats te nemen in een sportrolstoel om de sport uit te proberen.

Iedereen die niet in staat is om lopend te sporten, mag officieel aan rolstoeltennis doen. Je hoeft niet dagelijks in een rolstoel te zitten om mee te mogen doen. Wel moet je worden gekeurd door een arts van de KNLTB.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Remax-optimus Podium Boxtel EmielTechniek Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Huidtherapie Doornmalen electro Filipe buisman optiek