11:29:00    maandag, 17 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 21 augustus 2014 12:12 uur, laatst gewijzigd op 21 augustus 2014 12:13 uur

Rolstoelbus voor Zorggroep Elde

Rolstoelbus voor Zorggroep Elde

Op de foto: Jacqueline Joppe ontving de sleutel van de rolstoelbus uit handen van Ellie van de Laar. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Voorzitter van de raad van bestuur van Zorggroep Elde Jacqueline Joppe heeft donderdag de sleutel in ontvangst genomen van een nieuwe rolstoelbus. Aanschaf van het voertuig kwam mede tot stand dankzij de Boxtelse stichting Sjef van de Laar. De stichting doneerde 25.000 euro voor een nieuwe rolstoelbus.

De totale aanschafprijs bedraagt 78.000 euro. Het resterende bedrag is door de stichting Sjef van de Laar verstrekt middels een renteloze lening. De stichting maakte twaalf jaar geleden ook de aanschaf van de eerst rolstoelbus van Zorggroep Elde mogelijk. Het voertuig wordt onder meer ingezet bij uitstapjes voor de ouderen van de zorginstelling.

Ellie van de Laar, weduwe van de naamgever van de stichting, overhandigde de autosleutels aan bestuursvoorzitter Joppe. Veel belangstellenden waren daarbij aanwezig, waaronder bewoners van woonzorgcentrum Liduina en medewerkers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Olieenzo Beleef Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij buisman optiek Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Podium Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg