16:36:39    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 10 mei 2013 09:53 uur, laatst gewijzigd op 10 mei 2013 10:30 uur

Rockmuziek in 'De Kerk'

Rockmuziek in \'De Kerk\'

Op de foto: De band No More Jack heeft zich laten inspireren door onder meer de Red Hot Chili Peppers. (Foto: Gerard Schalkx).

Bij eetcafé De Kerk aan de Oude Kerkstraat in Boxtel werd donderdag 9 mei het muziekfestival Church Open Air gehouden. Vijf bands betraden het podium en vermaakten het publiek met afwisselende rocknummers.

Het evenement begon om 16.00 uur met een optreden van Rocket 75, de band speelde hardrock en punknummers en zette daarmee de toon voor Church Open Air. De Boxtelse formatie Kicking Bill is inmiddels niet meer weg te denken bij Boxtelse muziekevenementen. Nadat de groep onlangs optrad tijdens Boer zoekt Band, werd het publiek in De Kerk ook getrakteerd op enkele onvervalste rocknummers.

Aansluitend stonden optredens op het programma van Halve Bak, No More Jack en hoofdact Ash One. Het zonnige weer bracht veel muziekliefhebbers naar het eetcafé, met name voor De Kerk was het een drukte van belang. In de zon met een biertje in de hand genoot het publiek van de optredens.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Remax-optimus Olieenzo Toverboom Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Geerts advies Filipe Huidtherapie Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek