02:02:34    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 08 juni 2014 16:32 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2014 17:42 uur

Rockmuziek en ballads in Liempde

Rockmuziek en ballads in Liempde

Op de foto: De band Rock Soc met zanger en frontman Patrick Hendriks (links) uit Boxtel zorgde zondagmiddag voor een geweldige show tijdens het festival Limuscene in Liempde. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

De tijd dat je op Eerste Pinksterdag een speld kon horen vallen, is allang voorbij. De rust van weleer is vandaag de dag ingeruild voor tal van muziekfestivals, waaronder Limuscene in het Concordiapark in Liempde.

Veertien verschillende acts vertoonden zondagmiddag- en avond onder zomerse omstandigheden hun muzikale kunsten in de tropische warme feesttent en in de kiosk. De tent was gereserveerd voor bands als Pickpockets, Rock Soc (met de Boxtelse zanger Patrick Hendriks in de gelederen), The Galactic Lo-Fi Orchestra, Kicking Bill en BoXruBa, een groep bestaande uit muzikanten die voorheen in de Boxtelse rockformatie Engo actief waren.

In de kiosk brachten solisten, singer-songwriters en artiesten als Lisa & Milou, Ruud Scheel en Dennis Benedict muzikale pareltjes ten gehore. Het publiek genoot zichtbaar van het muzikale aanbod.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Filipe Geerts advies Huidtherapie Doornmalen electro Elan Bikes support Toverboom Remax-optimus TopSlank Alfa Podium Boxtel Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen