14:25:53    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 oktober 2011 11:19 uur, laatst gewijzigd op 14 oktober 2011 12:28 uur

Rockfestijn in Comsche Hoeve

Rockfestijn in Comsche Hoeve

Op de foto: De band New Adventures is zaterdag 22 oktober te zien in De Comsche Hoeve.

In partycentrum De Comsche Hoeve wordt zaterdag 22 oktober de tweede editie van Com’Rock gehouden. Vanaf 18.30 uur kan het publiek genieten van optredens van de bands Heaven Amigo, Bad to the Bone, The New Adventures en Revolving Door.

De bands van dit jaar zijn volgens Bert van Gils stuk voor stuk van grote klasse. ,,Bad to the Bone was eind jaren tachtig een grote naam in Nederland en ook New Adventures heeft veel successen geboekt, onder meer tijdens Pinkpop”, vertelt de organisator. ,,Revolving Door is in Nederland weliswaar niet zo bekend, maar in Duitsland heel populair. De groep heeft samen gespeeld met Coldplay en beschikt over veel ervaring. Het is een feest om naar te kijken.”

Kaarten voor Com’Rock kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij cafetaria Mikies aan de Markt, tankstation BP aan de Baanderherenweg, Sjefke Steekhouse aan Fellenoord en De Comsche Hoeve aan de Stationsstraat. Meer informatie: www.decomschehoeve.nl.

 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Olieenzo Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Alfa Toverboom Doornmalen electro Geerts advies Meubelmakerijdenberg TopSlank Geld en Makelaardij Filipe Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support