23:06:23    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 27 juli 2013 21:55 uur, laatst gewijzigd op 27 juli 2013 22:02 uur

Renovatie bij MEP in volle gang

Renovatie bij MEP in volle gang

Op de foto: De onderlaag voor het nieuwe kunstgras wordt platgewalst. (Foto: Peter de Koning).

De bouwvakvakantie is in volle gang, maar bij de Boxtelse hockeyclub MEP is daar weinig van te merken. De renovatie van de kleedlokalen en kantine is in volle gang en het kunstgras van twee velden is verwijderd in afwachting van een nieuw hockeytapijt.

Ad van de Nosterum van het plaatselijke aannemingsbedrijf Merheim Projects BV zorgt met een aantal medewerkers voor de renovatie van het clubhuis en de firma Heijmans uit Rosmalen is druk bezig om twee hockeyvelden te voorzien van nieuwe kunstgrasmatten.

In plaats van het frisse groen is er nu vooral veel zwart te zien bij de MEP-accommodatie: de onderlaag van de velden bestaand uit gebroken puin. Medewerkers van Heijmans walsen met een machine de onderlagen plat. Inmiddels zijn de matten besteld. MEP hoopt dat alle velden klaar in september als het hockeyseizoen weer begint.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek EmielTechniek Beleef Boxtel Filipe Olieenzo Geerts advies Alfa Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Remax-optimus TopSlank Toverboom Doornmalen electro Huidtherapie