02:48:51    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 augustus 2014 19:29 uur, laatst gewijzigd op 09 augustus 2014 19:31 uur

Reggae: voor jong én oud

Reggae: voor jong én oud

Dansen, op een stoeltje van de zon en de muziek genieten, proeven van Afrikaanse specialiteiten of struinen rondom de markt: het is allemaal mogelijk op Reggae Sundance op landgoed Velder in Liempde. Het festival blijkt in trek te zijn onder een brede doelgroep.

De festivalbezoekers die drie dagen op landgoed Velder verblijven, moesten vrijdagavond en zaterdagochtend wel even slikken. De regen viel met bakken uit de lucht. Zaterdagmiddag klaarde het echter op en kwamen de zonnebrillen, jurkjes en korte broeken voor de dag. Ook de bekende rastavlag was in alle soorten en maten te zien op het terrein.

De duizenden bezoekers komen van heinde en verre. Uit de Randstad, maar ook uit Duitsland en België. ,,Liempde is wel een gat hoor”, lacht de 20-jarige Kayah uit Rotterdam. Ze verblijft samen met vier vrienden op de camping van Reggae Sundance. ,,We gaan regelmatig naar reggaefestivals. De muziekstijl verbindt mensen, je ziet hier allerlei culturen door elkaar.”

Reggae Sundance beleeft dit jaar de vijftiende editie en heeft daarom een aantal bijzondere acts op het programma staan. Zo vindt zaterdagavond The Royal Symphony of Reggae plaats: het Philharmonic Concert Orchestra treedt samen op met artiesten als UB40, Luciano en John Holt. Ook op zondag zijn nog de gehele dag artiesten te zien, zoals Alborosie en Shaggy.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Toverboom Podium Boxtel Doornmalen electro buisman optiek Geerts advies Olieenzo EmielTechniek Alfa TopSlank Huidtherapie Remax-optimus Elan Bikes support