03:33:14    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 december 2012 23:00 uur, laatst gewijzigd op 15 december 2012 15:05 uur

Regenachtige kerstmarkt Liempde

Regenachtige kerstmarkt Liempde

Op de foto: Leden van JAS Liempde verkochten kerststukjes tijdens de kerstmarkt. (Foto: Albert Stolwijk).

Ondanks het slechte weer kwamen vrijdagavond veel Liempdenaren naar het Concordiapark voor de jaarlijkse kerstmarkt. In de dorpskern waren kramen ingericht waar Liempdse verenigingen en bedrijven zich presenteerden, ook waren er muzikale optredens.

De fikse buien zorgden ervoor dat veel mensen de warmte van de skihut op het terrein opzochten. Ook de kramen waar erwtensoep en warme dranken werden geserveerd trokken veel bezoekers. Voor de kinderen waren er diverse spelletjes, waaronder 'kraak de kluis'. Maar het meest in trek waren de kampvuren waar bezoekers konden opwarmen en bijpraten.

Na afloop van de markt werd een kerstborrel gehouden voor alle inwoners. Ook de komende dagen zijn er in Liempde allerlei kerstactiviteiten. Zaterdag wordt het startsein gegeven van het tweedaagse evenement Fiste op de Piste. Van12.00 tot 18.00 uur wordt het Liempds open dartskampioenschap gehouden. Vanaf 19.00 uur is deejay Mike van Dijk aanwezig om te zorgen voor een muzikale feestavond. Zondag staat van 11.00 tot 14.00 uur de Mega Kerstbingo op het programma. Vanaf 14.00 uur draait deejay Mike van Dijk feestmuziek, ook treden De Zingende Bouwvakker en Arno Sloot op.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies buisman optiek Doornmalen electro Beleef Boxtel Remax-optimus Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Filipe Olieenzo EmielTechniek Toverboom TopSlank Huidtherapie Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht