04:17:56    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 27 september 2014 17:38 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2014 16:00 uur

Recreantentoernooi Ducks

Recreantentoernooi Ducks

Op de foto: Beeld van een van de zaterdag gespeelde wedstrijden tijdens het jaarlijkse recreantentoernooi van honk- en softbalclub JRC Ducks in het Boxtelse sportpark Den Wielakker. (Foto: Albert Stolwijk).

Honk- en softbalvereniging JRC Ducks uit Boxtel houdt dit weekeinde, zaterdag 27 en zondag 28 september, het jaarlijkse recreantentoernooi in sportpark Den Wielakker. Een mooi voorproefje op de reunië die zaterdag 4 oktober op het programma staat vanwege het vijftigjarig bestaan.

Het populaire toernooi is toe aan de vijfentwintigste editie, ook al een jubileum. De deelnemers komen net als in voorgaande jaren uit heel Nederland en overnachten ook dit keer in tenten in het sportpark. Vaak gaat het om bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en families die het tegen elkaar opnemen in verschillende poules.

De wedstrijden beginnen op beide dagen om 10.00 uur, de prijsuitreiking staat zondag gepland om 16.00 uur. Het tweedaagse evenement is gratis toegankelijk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Filipe Remax-optimus buisman optiek Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Huidtherapie EmielTechniek Alfa TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geerts advies