19:57:49    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 08 maart 2013 14:02 uur, laatst gewijzigd op 08 maart 2013 14:07 uur

Record aantal zwerfvuilruimers

Record aantal zwerfvuilruimers

Op de foto: Bewoners van Hoogheem ontdoen hun buurt van zwerfvuil in 2012. (Archieffoto: Gerard Schalkx).

In het kader van de nationale actie Nederland Schoon gaat zaterdagochtend 9 maart een record aantal vrijwilligers in Boxtel op pad. Ze gaan zwerfvuil in bermen en plantsoenen te lijf. Voor het eerst doen ook centrumwinkeliers en ondernemers in winkelcentrum Oosterhof mee.

Na een middagje rotzooi ruimen werden woensdagavond bewoners met een beperking van woonvoorziening Noster Domus aan de Leenhoflaan al door wethouder Willie van de Langenberg getrakteerd op appelflappen. Zo’n versnapering staat ook de circa 220 vrijwilligers te wachten die zaterdag met grijpstokken en vuilniszakken op pad gaan.

In het personeelsrestaurant van het gemeentehuis aan de Dr. Van Helvoortstraat reikt wethouder Van de Langenberg zaterdag om 10.00 uur het gereedschap uit aan de vrijwilligers.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel TopSlank Alfa Geld en Makelaardij Toverboom Elan Bikes support Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo buisman optiek Geerts advies Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus