14:32:19    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 23 mei 2014 14:40 uur, laatst gewijzigd op 23 mei 2014 14:48 uur

Rapportcijfer 7,4 voor Sint-Joseph

Rapportcijfer 7,4 voor Sint-Joseph

Op de foto: Het kantoor van woonstichting Sint-Joseph aan de Baroniestraat in Boxtel.

Op basis van een onafhankelijk onderzoek dat werd uitgevoerd van oktober 2013 tot april 2014 wordt het functioneren van de Boxtelse woonstichting Sint-Joseph beoordeeld met een rapportcijfer 7,4 op een schaal van 10. ,,Op deze eindscore zijn wij enorm trots”, meldt directeur-bestuurder Rob Dekker in het vandaag verschijnen visitatierapport.

Sint-Joseph verhuurt zo’n 3.700 woningen in de gemeente Boxtel. De corporatie laat zich eenmaal per vier jaar beoordelen door anderen. Daarbij moet antwoord komen op de vraag of de woonstichting de juiste dingen doet en zo ja, of die dan vervolgens ook goed gebeuren. Het blijkt dat Sint-Joseph ‘ruim voldoende’ scoort en vooruitgang heeft geboekt in vergelijking met de voorgaande beoordeling in 2010.

Klik op visitatierapport voor de samenvatting van het beoordelingsverslag. Het volledige rapport is gepubliceerd op de website van Sint-Joseph.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Filipe Remax-optimus Podium Boxtel EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Geld en Makelaardij Olieenzo Toverboom Beleef Boxtel Huidtherapie Geerts advies