08:58:08    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 24 maart 2014 17:47 uur, laatst gewijzigd op 24 maart 2014 17:50 uur

Raad beslist over hertelling Boxtel

Raad beslist over hertelling Boxtel

Op de foto: Afgelopen vrijdag vond in Boxtel al een hertelling plaats van de stembiljetten die werden ingevuld in De Kloosterhof te Liempde. (Foto: Henk van Weert).

De gemeenteraad in haar oude samenstelling beslist of er al dan niet een hertelling komt. ,,Het centraal stembureau is vrijdag ontbonden en daarmee komt de besluitvorming hierover bij de gemeenteraad te liggen", meldt woordvoerder Bas Schel van de gemeente Boxtel.

Volgens Schel is de hele dag koortsachtig overlegd tussen partijen en lijsttrekkers. Of en zo ja wanneer er 'witte rook' komt voor een algehele hertelling is op dit moment nog onduidelijk. Mogelijk valt dat besluit zelfs pas tijdens de raadsvergadering op dinsdagavond 25 april. Dan wordt in de raadzaal afscheid genomen van de vertrekkende raadsleden. Twee dagen later wordt de nieuwe gemeenteraad beëdigd.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies TopSlank Alfa Filipe Remax-optimus Toverboom Olieenzo EmielTechniek Geld en Makelaardij Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht