12:10:42    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 18 mei 2014 13:53 uur, laatst gewijzigd op 18 mei 2014 13:55 uur

PvdA-politica op campagne in Boxtel

PvdA-politica op campagne in Boxtel

In de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement brengt PvdA-politica Nejra Kalkan maandag 19 mei een werkbezoek aan Boxtel. De in Sarajevo geboren Kalkan is te gast bij de lokale afdeling van PvdA/GroenLinks en zal onder meer de wijk Selissenwal bezoeken.

In gemeenschapshuis De Walnoot start het programma om 19.00 uur met een uitleg over de ontwikkeling van de wijk Selissenwal door oud-wethouder Willie van de Langenberg. Na een rondwandeling door de wijk en aansluitend een kort gesprek over de betekenis van het Europees parlement, sluit de bijeenkomst om 20.30 uur.

Kalkan is kandidaat voor de PvdA voor het Europees Parlement op nummer 9. Ze is geboren in Sarajevo in 1983 en is als vluchteling naar Nederland gekomen. Ze groeide op in Katwijk (Zuid-Holland) en ging naar school in Leiden.

Na haar studie internationaal recht in Amsterdam begon ze haar carrière in Washington als ’Lantos Fellow’ in het Huis van Afgevaardigden. Later werkte ze voor KWF Kankerbestrijding als jurist. (Foto: Sarajevo Times).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Café zaal Kloosterzicht Toverboom TopSlank Podium Boxtel buisman optiek Geld en Makelaardij Olieenzo Remax-optimus Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Alfa EmielTechniek Huidtherapie Geerts advies