14:26:03    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 19 mei 2014 22:12 uur, laatst gewijzigd op 19 mei 2014 22:14 uur

PvdA-politica ontdekt Selissenwal

PvdA-politica ontdekt Selissenwal

Op uitnodiging van PvdA/GroenLinks bracht PvdA-politica Njera Kalkan een bezoek aan Boxtel. Samen met een groep lokale politici, directeur Rob Dekker van woonstichting Sint-Joseph en Jan Pennings van Wijkplatform Selissenwal maakte Kalkan een wandeling door de wijk Selissenwal.

Kalkan is donderdag 22 mei namens PvdA verkiesbaar voor het Europees Parlement. De politica werd ontvangen in gemeenschapshuis De Walnoot waar voormalig wethouder Willie van de Langenberg vertelde over de ontwikkeling van de wijk Selissenwal. Aansluitend werd een rondwandeling gemaakt door onder meer de Baanderherenweg, Het Schild en Hof ter Aa.

In het gemeenschapshuis vertelde Kalkan meer over haar werk bij het Europees Parlement. De politica erkende dat er vanuit inwoners weinig belangstelling is voor de aankomende Europese verkiezingen. ,,En dat is jammer, want zeventig procent van de wetten die in het Europees Parlement worden vastgesteld, komen in de afzonderlijke landen terecht", legde Kalkan uit. Ze riep iedereen dan ook op om 22 mei te gaan stemmen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Podium Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Huidtherapie Elan Bikes support TopSlank Geerts advies buisman optiek Remax-optimus Olieenzo Beleef Boxtel Alfa