14:15:01    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 17 oktober 2011 17:32 uur

Promotie voor honkballers Ducks

De honkballers van Ducks zijn gepromoveerd naar de tweede klasse van de honkbalcompetitie. Zaterdag kwam het Boxtelse team in actie tegen Radboud Rangers uit Nijmegen. Ducks wist de wedstrijd met 6-2 te winnen en komt hierdoor het volgende seizoen uit in een hogere klasse.

Radboud Rangers wist in de eerste inning direct te scoren. De Boxtelaren trokken de stand echter meteen gelijk. De verdediging van Ducks bleek tijdens de wedstrijd goed op orde te zijn. Radboud Rangers wist slechts drie honkslagen te produceren en één keer te scoren. Ook in de aanval kregen de Boxtelse honkballers steeds meer grip op de tegenstander.

In de vijfde inning wist Ducks de verdediging van het Nijmeegse team te doorbreken door drie punten te scoren. Radboud Rangers kwam deze klap niet te boven en moest zich na negen innings gewonnen geven. Hierdoor spelen de Boxtelse honkballers volgend jaar in de tweede klasse. Na afloop van de wedstrijd werd de promotie met het hele team gevierd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Filipe Olieenzo Geerts advies Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Toverboom TopSlank buisman optiek Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Geld en Makelaardij