22:47:40    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 04 maart 2014 14:06 uur, laatst gewijzigd op 14 maart 2014 11:31 uur

Promised Land in Podium Boxtel

Promised Land in Podium Boxtel

Schaliegas, het Amerikaanse platteland en milieuactivisten. Deze drie onderwerpen vormen de hoofdingrediënten van de film Promised Land.  Zaterdag 15 maart wordt de film vertoond in FilmPodiumScopia.

Het verhaal gaat over twee medewerkers van een energiebedrijf (rollen van Matt Damon en Frances McDormand) die langs huizen op het Amerikaanse platteland gaan om door de crisis getroffen grondeigenaren te vragen hun land te verhuren. Er zit namelijk gas in de bodem en dat zou de bewoners weer rijk kunnen maken. Een docent en milieuactivitist maken bezwaar tegen de winning van dit schaliegas en laten mogelijke gevolgen zien.

Voorafgaand aan de film zal Boxtelaar Jan Juffermans een inleiding geven en bezoekers informeren over schaliegas en de Boxtelse situatie. Kaarten kosten acht euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc aan de Markt en het UITpunt in de bibliotheek. Telefonisch reserveren is mogelijk via (0411) 67 29 70.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Geld en Makelaardij Huidtherapie Filipe EmielTechniek Olieenzo Doornmalen electro Podium Boxtel Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank buisman optiek Toverboom