23:27:11    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 18 juni 2014 15:02 uur, laatst gewijzigd op 18 juni 2014 20:05 uur

Proloog Ster ZLM Toer even stil

Proloog Ster ZLM Toer even stil

Op de foto: De proloog van de Ster ZLM Toer werd even stilgelegd vanwege een woningbrand. De renners doen oefeningen bij de start om de spieren warm te houden. (Foto: Albert Stolwijk).

UPDATE - De proloog van de Ster ZLM Toer in Bladel is woensdagmiddag tijdelijk stilgelegd vanwege een woningbrand. Omstreeks 14.45 uur werd brand gemeld in een woning aan de Margrietlaan, die aan het parkoers ligt.

De proloog van de Ster ZLM Toer ging eerder op woensdagmiddag van start. Alle wielrenners rijden een individuele tijdrit over een afstand van 7,2 kilometer, die eindigt nabij de Markt in Bladel. Een aantal renners heeft de proloog reeds verreden, de anderen moeten wachten tot het parkoers weer wordt vrijgegeven.

Volgens de eerste berichten ging het om een uitslaande brand in een hoekwoning. De brandweer was met groot materieel uitgerukt. De wedstrijd werd tot nader order stilgelegd. Renners deden warming-up oefeningen om de spieren warm te houden. Kort na drie uur is de proloog hervat; de vertraging valt mee en bedroeg slechts 23 minuten.

Kort na 17.00 uur wordt de finish van de laatste renner in Bladel verwacht. De Ster ZLM Toer finisht zondag 22 juni in de Stationsstraat te Boxtel. Voordat de finish wordt bereikt, zijn er drie doorkomsten in het centrum van Boxtel. Het peloton koerst vanaf startplaats Gerwen door Het Groene Woud.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Remax-optimus EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Filipe Huidtherapie buisman optiek Alfa TopSlank Elan Bikes support Toverboom