10:57:09    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 19 maart 2013 09:35 uur, laatst gewijzigd op 19 maart 2013 09:39 uur

Project zonnepanelen van start

Project zonnepanelen van start

Woonstichting Sint-Joseph meldde begin oktober, tijdens de Dag van de Duurzaamheid, dat tachtig huurwoningen waren geselecteerd voor het pilotproject 'Zonnig huren'. Eind maart worden op de daken van dertien woningen in Boxtel-Oost en een complex aan de Kasteellaan panelen geplaatst.

Alle geselecteerde bewoners werden tijdens informatiebijeenkomsten geïnformeerd over het project. Dertien huishoudens aan de Eiken- en Berkengaard in Boxtel-Oost reageerden positief en stemden in met de plaatsing van zonnepanelen. De familie Van Schijndel aan de Berkengaard krijgt donderdag de 21 maart de eerste panelen op het dak.

Ook een appartementencomplex aan de Kasteellaan werd geselecteerd. Zeventig project van de bewoners ging akkoord met het initiatief. De panelen op het dak van het gebouw worden onder andere gebruikt voor de verlichting van de gemeenschappelijke ruimtes en de lift. Het is de bedoeling dat alle panelen voor eind maart zijn geïnstalleerd. Het Boxtelse bedrijf Freenergics zorgt voor de plaatsing.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Elan Bikes support Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg TopSlank Toverboom Remax-optimus Alfa Podium Boxtel Filipe Beleef Boxtel Geerts advies buisman optiek Huidtherapie