04:02:01    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 25 maart 2013 21:27 uur, laatst gewijzigd op 25 maart 2013 21:29 uur

Prins Bernhardstraat weer open

Prins Bernhardstraat weer open

Op de foto: Ruim een week lang was de Prins Bernhardstraat in het centrum van Boxtel afgesloten voor doorgaand verkeer. (Foto: Henk van Weert).

De Prins Bernhardstraat in Boxtel is sinds maandagmiddag 25 maart weer toegankelijk voor doorgaand verkeer. De straat was ruim een week opengebroken om een aansluiting te maken voor het nieuwe hoofdriool dat onder het Breukelsplein wordt aangelegd.

Als alles volgens planning verloopt is aannemingsbedrijf Heesakkers uit Schijndel tot begin juni bezig om het Breukelsplein in vier fasen te vernieuwen. Niet alleen de riolering wordt vervangen, ook de bestrating met kinderkopjes maakt plaats voor betonklinkers.

Het Boxtelse parkeerterrein is tijdens de werkzaamheden slechts gedeeltelijk beschikbaar voor bezoekers en bewoners van het centrum. Voor de planning en uitvoering kunnen belangstellenden de website van de gemeente Boxtel raadplegen.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Olieenzo Geerts advies Beleef Boxtel Filipe Doornmalen electro Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg TopSlank buisman optiek Elan Bikes support Podium Boxtel Remax-optimus EmielTechniek Toverboom Café zaal Kloosterzicht