18:09:58    zondag, 15 september 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 december 2013 16:56 uur, laatst gewijzigd op 24 december 2013 16:57 uur

Prijzenregen voor winkelend publiek

Prijzenregen voor winkelend publiek

Op de foto: Een televisie en fiets vormden de hoofdprijzen van de decemberactie in Selissen. (Foto: Peter de Koning).

Ruim 20.000 kaarten werden de afgelopen weken ingeleverd bij de ondernemers in Selissen. De winkeliersvereniging hield de jaarlijkse decemberactie waarbij deelnemers kans maakten op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door ondernemers uit de wijk. Dinsdag werden de prijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars.

Een televisie, tuinset, fiets, waardebonnen en een spellenpakket maakten deel uit van het omvangrijke prijzenpakket. ,,We hadden dit jaar echt een recordaantal deelnemers", meldde ondernemer Bart van Roosmalen trots. ,,En natuurlijk is het geweldig om zoveel mensen vlak voor de kerstdagen blij te maken."

Toen Helma van de Ven en dochter Maud hoorden dat zij de winnaars waren van een spellenpakket, steeg een luid gejuich op. Want vier prachtige spelletjes was precies wat Maud graag wilde hebben. ,,Toen we wisten dat we prijs hadden, zei ze meteen dat het vast iets zou zijn waar zij ook iets aan zou hebben. En dat is zeker gelukt", vertelde Van de Ven. Wat het gezin tijdens de feestdagen zal gaan doen, staat dan ook vast. Maud: ,,De hele vakantie ga ik spelletjes doen. Eerst Jenga."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geerts advies Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg