23:19:13    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 18 juli 2012 15:52 uur, laatst gewijzigd op 18 juli 2012 15:55 uur

Prestatiecontract over wonen

Prestatiecontract over wonen

Op de foto: Jan Vorstenbosch (Goed Wonen Liempde), wethouder Peter van de Wiel, Rob Dekker (Sint-Joseph) en locoburgemeester Wim van der Zanden ondertekenen het prestatiecontract. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

De gemeente Boxtel, Woonstichting Sint-Joseph en Stichting Goed Wonen Liempde hebben woensdagmiddag een prestatiecontract ondertekend. De drie partijen hebben hierin afspraken gemaakt over de thema's bouwen, duurzaamheid, leefbaarheid, welzijn en zorg en samenwerking.

In het contract zijn 48 concrete afspraken opgenomen. Er wordt vooral ingezet op meer samenwerking én het gezamenlijk opzetten van projecten. Zo zijn de drie partijen onder meer van plan gezamenlijke visies voor de diverse wijken te maken. Door de afspraken vast te leggen, is er een duidelijk overzicht van de plannen voor de komende drie jaar én kunnen de drie partijen elkaar ook daarop aanspreken.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 19 juli.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Elan Bikes support Doornmalen electro Geerts advies Remax-optimus Beleef Boxtel Toverboom TopSlank Alfa Olieenzo Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel EmielTechniek