15:52:15    dinsdag, 26 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 02 september 2014 10:48 uur, laatst gewijzigd op 02 september 2014 10:49 uur

Presentatie van Liempdse bieren

Presentatie van Liempdse bieren

Op de foto: Frans van der Schoot (links) en Toine de Jong presenteren vrijdag 5 september in café De Durpsherberg twee nieuwe bieren: ’Liempdse Dubbel’ en ’Liempds Blond’. (Foto: Peter de Koning).

In café De Durpsherberg aan de Dorpsstraat worden vrijdag 5 september twee lokale bieren gepresenteerd: ’Liempdse Dubbel’ en ’Liempds Blond’. Initiatiefnemers zijn Toine de Jong en Frans van der Schoot, die de Liempdse Dorpsbrouwerij hebben opgericht.

In het najaar wordt ook een ’Liempdse Tripel’ gelanceerd. Het zijn de eerste bieren van deze nieuwe Liempdse brouwerij, waardoor liefhebbers worden uitgenodigd om met de brouwers een (proef)glaasje te heffen in De Durpsherberg. De eigen brouwcapaciteit van het duo is momenteel nog beperkt, waardoor de mannen besloten om de Liempdse bieren te brouwen bij De 3 Horne in Kaatsheuvel. Het uiteindelijke doel van Toine en Frans is de realisatie van een eigen brouwerij in hartje Liempde.

Belangstellenden zijn vanaf 20.30 uur welkom. Meer informatie: www.facebook.com/liempdsedorpsbrouwerij.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Toverboom Olieenzo TopSlank Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geerts advies Podium Boxtel buisman optiek Meubelmakerijdenberg Filipe Alfa Doornmalen electro EmielTechniek