12:17:25    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 21 januari 2013 10:50 uur, laatst gewijzigd op 21 januari 2013 10:56 uur

Presentatie gevolg op Oggelrevue

Presentatie gevolg op Oggelrevue

Op de foto: Paul van den Dungen, Elise Scheutjens (beide ceremoniemeester), prins Luc Bormans. jeugdprins Wouter Kurstjens en de adjudanten Axel en Bianca Mulders regeren dit carnavalsseizoen over de Oggelvorsenpoel. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De Oggelrevue in de Oggelvorsenpoel, al jaren een begrip in Esch, draagt dit jaar de titel ’Wij geleuve d’r in’. De koldershow in dorpshuis De Es wordt gehouden op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari vanaf 20.00 uur.

,,Wij geleuve in muziek en dans. Wij geleuve in flauwekul, in de klets van onze tonpraters. En wij geleuve in al het talent van Essche bodem dat in De Es op het podium komt te staan. Eén ding weten we zeker: het wordt weer een doldwaze boel”, zo laat carnavalsvereniging De Oggelvorsen weten. Tijdens de avonden speelt sprookjesfiguur Roodkapje de hoofdrol. Zij beleeft allerlei avonturen tijdens de revue.

Prins Lucas werd in november benoemd met adjudante Bianca en ’proater’ Paul en kreeg tijdens het elf-elfbal de opdracht mee om tijdens de Oggelrevue een voltallige raad van elf te presenteren. Of dat de carnavalsvorst is gelukt, zal blijken tijdens de eerste zittingsavond.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Geerts advies buisman optiek Podium Boxtel Geld en Makelaardij Elan Bikes support Filipe Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie EmielTechniek Alfa Remax-optimus TopSlank