18:20:07    zondag, 22 september 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 02 januari 2014 20:41 uur, laatst gewijzigd op 02 januari 2014 20:42 uur

Prefinale DichtSlamRap in Boxtel

Prefinale DichtSlamRap in Boxtel

Op de foto: Zangeres Iris Penning treedt zondag 5 januari op tijdens de prefinale van DichtSlamRap in café Le Temps Perdu (Foto: Sander Poot).

De prefinale van poëziewedstrijd DichtSlamRap Boxtel wordt zondag 5 januari een grabbelton vol jeugdig talent. Uit meer dan zeventig inzendingen zijn acht jongere dichters geselecteerd die gaan uitmaken wie een plek krijgt in de finale op donderdag 30 januari. De middag wordt muzikaal omlijst door enkele optredens van de Eindhovense zangeres Iris Penning.

De prefinale is zondag vanaf 14.00 uur in café Le Temps Perdu aan de Markt in Boxtel. Onder de deelnemers aan de voorronde zijn in ieder geval twee dichters die vorig jaar ook in de prefinale stonden: Amber Herber uit Utrecht en Merlijn Huntjens uit Heerlen. Andere deelnemers zijn Sannemaj Betten, Sanja Simunic, Sara Eelen, Michelle Bracke, Jonathan Griffioen en Cestmir Bergsma.

Iris Penning is een jonge zangeres uit Eindhoven. Met haar zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes heeft ze in korte tijd een groot publiek voor zich gewonnen. Over enkele maanden verschijnt haar eerste cd. De prefinale van DichtSlamRap is gratis toegankelijk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Gemeente Boxtel EmielTechniek Meubelmakerijdenberg