13:09:29    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 april 2014 11:55 uur, laatst gewijzigd op 22 april 2014 11:59 uur

Praten over opvoeden in islam

Praten over opvoeden in islam

Op de foto: In de moskee nabij gemeenschapshuis De Rots discussieert de Marokkaanse gemeenschap met iedereen die mee wil praten over het thema opvoeden in de islam. (Foto: Gerard Schalkx).

De Marokkaanse moskee Elfath in Boxtel houdt zondag 27 april een discussiemiddag waar gesproken wordt over het thema opvoeden in de islam. Iedereen die mee wil praten kan om 16.15 uur aanschuiven op het adres Hoogheem 483.

Het bestuur van de Marokkaanse moskee wil zich meer richten op de samenleving. Voorzitter Hamid Omair nodigt iedereen uit om thee te komen drinken en mee te discussiëren over opvoeden in de Islam. ,,Iedereen is welkom, jong en oud, man of vrouw.”

Door het organiseren van een serie discussiemiddagen hoopt het moskeebestuur eraan bij te dragen dat er meer wederzijds begrip ontstaat. ,,Wij willen dat alle burgers het goed hebben met elkaar. Dat begint met discussie, naar elkaar luisteren en respect tonen”, aldus Omair. Hij realiseert zich dat er meer nodig is dan discussie om het doel te bereiken en staat open voor adviezen en concrete acties.

Om 17.30 uur is het voor de Marokkaanse gemeenschap gebedstijd. Alle aanwezigen worden uitgenodigd om gezamenlijk in de gebedsruimte van de moskee de discussiemiddag af te sluiten.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Doornmalen electro Toverboom Beleef Boxtel Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Remax-optimus Filipe Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Elan Bikes support TopSlank Huidtherapie