07:10:57    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 01 augustus 2013 17:18 uur, laatst gewijzigd op 01 augustus 2013 17:23 uur

Postbussen verhuizen alwéér

Postbussen verhuizen alwéér

Op de foto: Interieur van het businesspoint van PostNL dat begin januari werd geopend op bedrijventerrein Ladonk verdwijnt. Het is onrendabel, aldus exploitant Jack Snelders.

Voor de tweede keer in minder dan een jaar tijd verhuist PostNL haar postbussen in Boxtel. Ondernemer Jack Snelders van Snelders Thuiskantoor stopt met het businesspoint dat hij op 1 januari opende aan Hemelrijk op bedrijventerrein Ladonk. PostNL verplaatst de postbussen en de businessbalie naar de andere kant van de gemeente: de vestiging van Gamma aan de Dukaat.

Snelders stopt met de dienstverlening voor PostNL omdat deze niet rendabel blijkt. Toen hij ook nog zonder overleg te horen kreeg dat de postbussen ’s ochtends een uur eerder gevuld moesten zijn, besloot hij de samenwerking met PostNL te beëindigen. Volgens Snelders verhuizen de postbussen naar de Gamma-bouwmarkt aan de Dukaat, helemaal aan de andere kant van Boxtel.

Woordvoerster Hanne Kluck van PostNL bevestigt de mededeling van Snelders. Ze geeft aan dat PostNL bij de locatiekeuze de voorkeur geeft aan een industrieterrein, maar dat het bedrijf ook afhankelijk van een ondernemer die de dienstverlening erbij wil doen. ,,We ontkomen er niet aan dat sommige postbushouders en zakelijke klanten nu verder moeten rijden. Maar voor anderen geldt waarschijnlijk dat zij minder ver hoeven te rijden. Hoe dan ook: het businesspoint blijft gevestigd in Boxtel.”

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Alfa Remax-optimus Toverboom TopSlank Olieenzo Geld en Makelaardij Doornmalen electro Filipe Podium Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Geerts advies buisman optiek