03:14:54    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 06 maart 2013 13:53 uur, laatst gewijzigd op 07 maart 2013 13:50 uur

Pool met nepvuurwapen opgepakt

Pool met nepvuurwapen opgepakt

Een 23-jarige man uit Polen is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden door de politie op een terras aan de Rechterstraat. De man gedroeg zich verdacht en bleek een nepvuurwapen bij zich te dragen.

De politie kreeg een melding dat een man zich in de Rechterstraat verdacht ophield. Toen de agenten arriveerden, zat de man in een terrasstoel met een capuchon over zijn hoofd getrokken. Hij werd door de agenten aangesproken en vertelde een warrig verhaal.

Vervolgens vroegen de agenten of hij zich kon legitimeren. Hierna haalde hij allerlei goederen uit zijn zakken. De agenten wilden hem toch fouilleren en de verdachte stemde daarmee in. In een van zijn binnenzakken werd een nepvuurwapen aangetroffen. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Doornmalen electro Elan Bikes support Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Filipe Geerts advies EmielTechniek buisman optiek Geld en Makelaardij Toverboom Beleef Boxtel TopSlank Remax-optimus