21:39:31    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 26 november 2013 09:42 uur, laatst gewijzigd op 26 november 2013 12:37 uur

Poll: éérst proefafsluiting

Poll: éérst proefafsluiting

In ’De Stelling’ is sinds begin november op deze website gepeild hoe Boxtel denkt over een proefafsluiting van de dubbele overweg voor autoverkeer. Van de 77 deelnemers aan de poll vindt een meerderheid van 58 procent zo’n proef een goede zaak.

De Boxtelse werkgeversvereniging WeB pleit, net als enkele jaren geleden, voor een proef met een afsluiting van de dubbele spoorwegovergang. Op die manier zou duidelijk moeten worden wat de gevolgen zijn als de Tongersestraat definitief wordt gesloten voor autoverkeer.

Dinsdagavond 26 november moet de gemeenteraad van Boxtel een keuze maken uit twee oplossingsvarianten voor het verkeersknelpunt. Een meerderheid lijkt te kiezen voor een fietstunnel, mede omdat daarmee autoverkeer van en naar het centrum van Boxtel wordt ontmoedigd. Met name vanuit ondernemerskringen wordt flink gelobbyd om voor een volwaardige autotunnel te kiezen.

(Foto: Peter de Koning)

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Filipe Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Geld en Makelaardij Olieenzo Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen TopSlank Podium Boxtel EmielTechniek Remax-optimus