05:21:11    maandag, 17 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 30 september 2013 14:33 uur, laatst gewijzigd op 30 september 2013 14:41 uur

Politieke jongeren steunen Lennis

Politieke jongeren steunen Lennis

De politieke jongerenorganisaties CDJA, DWARS en Jonge Democraten zijn blij dat de provincie Noord-Brabant zich vrijdag schaliegasvrij heeft verklaard. De jongeren hebben hun steun betuigd aan Lennis en een extra bord bij de stropop geplaatst.

Sinds deze week is bij Lennis een bord met de tekst 'Brabant SchaliegasVRIJ' te zien, ook heeft de pop een grote glimlach op zijn gezicht gekregen. Maar niet alleen Lennis is blij met het besluit van de provincie, ook de CDJA, DWARS en Jonge Democraten zijn verheugd over de ontwikkelingen.

De politieke jongeren vinden dat het tijd wordt om te investeren in duurzame energie. Er moet volgens hen een structurele oplossing worden gevonden voor het energieprobleem en geen tijdelijke noodgrepen worden gedaan. ,,Boren naar schaliegas is ook gewoon onveilig en de gevolgen voor onder meer het drinkwater zijn onduidelijk", melden de voorzitters van de politieke jongerenorganisaties. ,,De provincie Noord-Brabant heeft een verstandig besluit genomen."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Toverboom Filipe Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Remax-optimus buisman optiek Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek