02:53:40    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 12 maart 2013 12:32 uur, laatst gewijzigd op 13 maart 2013 17:30 uur

Politiek steunt verkoop De Braken

Een meerderheid van de raadscommissie Maatschappelijke Zaken toonde zich maandagavond positief over de verkoop van sportcomplex De Braken. Wel plaatsten vrijwel alle fracties vraagtekens bij de communicatie richting de sportverenigingen.

Wethouder Willie van de Langenberg kon zich wel vinden in deze kritiek. ,,Dat hadden we wellicht anders aan moeten pakken", verklaarde hij. ,,De communicatie had zeker beter gekund, we hadden eerder in gesprek moeten gaan met de betrokken sportverenigingen."

Tijdens de vergadering werden veel vragen gesteld over de verkoop van het complex. Niet alleen de raadsfracties kwamen aan bod, ook de voorzitters van de sportclubs hadden vragen aan de wethouder. De meeste politieke partijen staan achter de verkoop en ook de sportverenigingen zijn positief. ,,We hebben antwoord gekregen op onze vragen. We zijn best tevreden", stelde Jochen Schellekens namens de clubs.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro TopSlank Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Alfa Filipe Podium Boxtel Remax-optimus EmielTechniek Toverboom buisman optiek Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen