05:04:00    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 31 juli 2011 16:07 uur, laatst gewijzigd op 31 juli 2011 16:08 uur

Politieberichten zondag

Politieberichten zondag

Rijbewijs ingevorderd

Een 22-jarige automobilist uit Boxtel die op de Keulsebaan een stopteken negeerde en zich met hoge snelheid uit de voeten maakte, is zaterdag omstreeks 22.00 uur aangehouden op Kleinderliempde. Hij reed meermalen op de verkeerde weghelft, in de berm en op het fietspad. Tegenliggers moesten flink in de remmen om een aanrijding te voorkomen.

De beginnend bestuurder had ruim drie keer te veel alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal voor roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed. Twee inzittenden werden als getuigen gehoord.

Graffiti

Een 23-jarige Boxtelaar wordt ervan verdacht samen met een man uit Rossum (24) graffiti te hebben aangebracht op het viaduct De Oorsprong over de Boxtelseweg in Liempde. Dankzij een oplettende passant die de politie belde, kon het tweetal zaterdagnacht rond 01.00 uur worden aangehouden op de Eindhovenseweg.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Filipe Alfa TopSlank Huidtherapie Podium Boxtel Toverboom Beleef Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij Doornmalen electro buisman optiek