22:53:08    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 april 2012 14:53 uur, laatst gewijzigd op 24 april 2012 16:23 uur

Politie zoekt moeder dode baby

Politie zoekt moeder dode baby

Op de foto: Het babylijkje werd gevonden aan de oever van de Dommel in een doorgang onder rijksweg A2. Het onderzoek door de technische recherche duurde de hele ochtend. (Foto: Gerard Schalkx).

De politie is nog steeds dringend op zoek naar de moeder van de dode baby die zondagochtend aan de Laarakkerweg in Liempde werd gevonden. Uit sectie op het lichaampje blijkt dat de moeder van het meisje mogelijk dringend medische hulp nodig heeft.

Het babylijkje werd zondagochtend gevonden door een wandelaar op de oever van de Dommel, in een doorgang onder rijksweg A2. Het lichaampje zat in een vuilniszak. In het televisieprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant werd maandagavond aandacht besteed aan de zaak. Naar aanleiding van deze uitzending heeft zich een getuige gemeld. Het verhaal van deze getuige wordt momenteel onderzocht.

De politie is op zoek naar getuigen en roept vooral de moeder op zich te melden. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. In het televisieprogramma Opsporing Verzocht is dinsdagavond ook aandacht voor deze zaak. De uitzending is vanaf 21.25 uur te zien op Nederland 1.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie TopSlank Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Geld en Makelaardij Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Toverboom Alfa buisman optiek Beleef Boxtel Doornmalen electro