03:35:42    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 09 augustus 2011 16:46 uur, laatst gewijzigd op 09 augustus 2011 21:40 uur

Politie zoekt getuigen beroving

Politie zoekt getuigen beroving

Dinsdag is omstreeks 15.30 uur op de Esscheweg in Sint-Michielsgestel een 35-jarige vrouw uit die gemeente op gewelddadige wijze beroofd. Het slachtoffer fietste ter hoogte van de golfbaan toen zij door een onbekende man van haar fiets werd getrokken en de struiken in werd gegooid.

De man begon onmiddellijk op de vrouw in te slaan en beroofde haar vervolgens van haar portemonnee. De Gestelse liep letsel aan haar gezicht op. De man vluchtte op een zwarte damesfiets in de richting van Boxtel. Zijn signalement luidt als volgt: blanke man van ongeveer 20 jaar met een zeer bleke huidskleur en een ingevallen mager gezicht. Hij droeg een zwarte trui met capuchon, petje met rood logo, grijze Nike-schoenen met witte veters en wit logo.

Vermoedelijk is een aantal automobilisten voorbij gereden terwijl de beroving zich in de struiken afspeelde. De politie wil graag in contact komen met iemand die iets heeft gehoord of gezien en verzoekt getuigen om zich te melden via: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Toverboom Doornmalen electro Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Podium Boxtel Beleef Boxtel Olieenzo Filipe Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Huidtherapie Geld en Makelaardij TopSlank