23:08:21    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 05 april 2012 15:20 uur, laatst gewijzigd op 05 april 2012 16:59 uur

Politie jaagt op insluipers

Politie jaagt op insluipers

Op de foto: Even stond de politiehelikopter aan de grond in een weiland nabij De Beemden , maar even later vloog het toestel weer boven Liempde. (Foto: Gerard Schalkx).

UPDATE - Donderdagmiddag hielden politiemensen drie mannen (23, 26 en 38 jaar) en een vrouw (27 jaar) uit Enschede aan bij een woning aan de Boxtelseweg in Liempde. Ze worden verdacht van (poging tot) inbraak of insluiping. Tenminste twee verdachten sloegen op de vlucht. Een zoektocht met honden en een helikopter was vergeefs.

Buurtbewoners zagen een aantal mensen rondom de woning, waarvan ze wisten dat ze daar niet thuis hoorden. Ze alarmeerden de politie die direct met meerdere eenheden poolshoogte nam. Geruime tijd cirkelde een politiehelikopter boven Liempde en dat trok behoorlijk wat belangstelling. Het aangehouden viertal is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Olieenzo Meubelmakerijdenberg Alfa Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel TopSlank Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij EmielTechniek Remax-optimus Toverboom Doornmalen electro Beleef Boxtel