18:07:04    vrijdag, 07 augustus 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 17 oktober 2012 12:55 uur, laatst gewijzigd op 17 oktober 2012 12:56 uur

Politie houdt wijkcontrole in Boxtel

De politie heeft dinsdagmiddag en -avond op Hoogheem in samenwerking met de belastingdienst een grote wijkcontrole gehouden. Er werden zo'n 300 voertuigen gecontroleerd. De controle had vooral een preventief karakter, waarbij passanten advies kregen over auto- en woninginbraken.

In de wijken Selissen, Munsel en Boxtel-Oost werd dit jaar al 127 keer in een auto ingebroken, ten opzichte van 76 autoinbraken in dezelfde wijken over het hele jaar 2011. Tien politieagenten deelden folders uit en attendeerden de bewoners dinsdag op de mogelijkheden die ze zelf hebben om te voorkomen dat ze slachtoffer worden van een inbraak.

Tijdens de controle schreef de politie drie bekeuringen uit. Een bestuurder reed zonder rijbewijs, één zonder gordel en een derde automobilist belde niet handsfree. Ook werd gebruikgemaakt van een scanauto waarmee kentekens worden gecontroleerd. De belastingdienst maakte ook gebruik van een scanauto en legde beslag op vier auto's en incasseerde ruim 7.600 euro aan belastingschulden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie buisman optiek Meubelmakerijdenberg Alfa Olieenzo EmielTechniek Doornmalen electro Geld en Makelaardij Toverboom TopSlank Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Remax-optimus Geerts advies Podium Boxtel Beleef Boxtel